fbpx

Acasa pe #Victoriei85

in interiorul Coffee Store Victoriei

Cafeneaua noastra se gaseste in inima Bucurestiului, pe Calea Victoriei nr 85, colt cu str. General Berthelot si avem deschis in fiecare zi, de la 8 la 22.

Noi o vedem ca pe o oaza urbana intr-una dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei, un loc de respiro, in care sa iei o pauza bine-meritata si sa savurezi in thina o bautura rafinata, cofeinizata sau nu.

Servim cafea si ceai de specialitate, deserturi si gustari vegane, dar si multe alte racoritoare sau snack-uri pline de nutrienti, obtinute direct din plante prin procese care sa pastreze gustul autentic natural. Alegem sa aducem pe piata o oferta varianta de produse recomandate pentru toate varstele.

De asemenea, aici gasesti si o parte dintre produsele pe care le avem la vanzare pe site si poti testa atat cafelele si ceaiurile, cat si echipamentele de brew sau accesoriile de servire a bauturilor.

Suntem prietenosi cu oaspetii (inclusiv cu patrupezii) si va punem la dispozitie un spatiu ideal pentru intalniri , sesiuni scurte de lucru out of office, pauze de lectura si expresii artistice sau mici jocuri de destins atmosfera. Avem o biblioteca de carti si albume interesante, dar si cateva jocuri captivante si un set de desen pentru cei creativ vizual.

Din meniul nostru:

Espresso scurt – 20 ml

Cunoscut și ca single shot espresso sau ristretto, în industria cafelei de specialitate e realizat dintr-o jumătate de extracție completă de espresso, iar în cafenelele tradiționale se extrage cu o doză mică de cafea și portafiltrul single-dose.

Espresso dublu – 40 ml

O extracție ideală dublează volumul cafelei din portafiltru ien ceașcă și echilibrează în gust notele acide, dulci și amărui care se pot extrage din bob. Timpul ideal de extracție variază, pentru cafeaua de specialitate, între 20-30 de secunde.

Espresso lung – Long black – 100 ml

Pentru a păstra gustul unei extracții complete, această băutură se pregătește cu un dublu espresso extras în 60 ml apă fierbinte. Deși gustul cafelei se va dilua, doza de apă fierbinte poate fi mărită pentru o băutură mai lungă, după preferințele clientului.

Brewed coffee – Filter coffee – V60 – Aeropress – 200 ml

Se prepară fără espressor și este o cafea cu textură ușoară, asemănătoare ceaiului. Are mai multă cofeină decât un espresso, dar aromele din bob se simt mai clar și notele distincte ale cafelei pot fi identificate mai ușor.

Espresso macchiato – 80 ml

Scurt, intens și cremos, se pregătește cu un espresso scurt și foarte puțină cremă de lapte.

Cappuccino – 150 ml

O cafea cu lapte clasică, pregătită cu un espresso scurt și o cremă de lapte denrsa sri foarte cremoasă.

Flat white – 150 ml

O cafea cu lapte într-un raport echilibrat, cu o bază de espresso dublu și o cremă de lapte subțire și elastică. Proporția ideală de cafea, lapte, intensitate și dulceață naturală.

Latte macchiato – 350 ml

Maaare și cremos – cea mai mare băutură cu lapte pe care o servim se face cu o bază de dublu espresso, pentru o notă distinctă de cafea, însă la cerere se poate pregăti mai slab, cu un espresso scurt.