Țara de origine: Brazilia
Regiune: Cerrado Mineiro
Note aromatice: ciocolată neagră, migdale coapte, mandarină
Procesare: natural
Varietate: Mundo Novo
Altitudine: 1180 m
Prăjitor: La Cabra, Danemarca
Ferma lui Milton Dantas, Chapadão de Ferro, stă pe conul unui vulcan adormit, la o altitudine neobișnuit de înaltă pentru regiune, cu un sol vulcanic fertil. Această combinație de factori duce la creșterea și hrănirea lentă cu nutrienți a cireșelor de cafea care se recoltează mai târziu decât restul regiunii cu o lună sau două.
Familia Dantas a investit în educație și tehnologie pentru a maximiza randamentul recoltei și profilul aromatic al cafelei, iar de curând au început să experimenteze cu post-procesarea cafelei.
Acest lot particular este o expresie densă și dulce a cafelelor din regiunea Cerrado, cu un profil ciocolatiu intens, arome de migdale coapte și un vârf de aciditate de mandarină.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.