Tara de origine: Etiopia si Guatemala
Regiune: Kayon Mountain si Huehuetenango
Note aromatice: dulce fructat si note de migdale – High Body, High Sweetness
Procesare: Washed & Natural
Varietate: Mixed varietal
Altitudine recoltă: 1400 la 2150 m
Prajitor: Mabo, Romania
Cafea Espresso Blend Abantu 1kg
Atunci cand am facut acest blend, ne-am propus sa adaptam rezultatul din ceașca alegand proportiile potrivite de cafele care se completeaza reciproc.
Pentru iubitorii de espresso sau în combinatie cu lapte, acest blend va va oferi echilibrul perfect dintre cea mai dulce ceașca cu un final fructat si o nota de migdale.
Enjoy!
Abantu Espresso Blend 1 kg
70% Huehuetenango El Paraiso, Guatemala (washed)
30% Kayon Mountain, Etiopia (organic natural)
Profil de prajire: Bogdan Georgescu – Campion National al Romaniei si Vice-Campion Mondial
Prajit cu PROBAT P5
Recenzii
Nu există recenzii până acum.