Țara de origine: Kenya
Regiune: Nyeri – Terroir Best Lot
Note aromatice: coacaze, lamaie, miere, rosie, ceai negru
Procesare: kenya washed (post soak)
Varietate: SL28, SL34, Ruiru 11, Batia n
Altitudine recoltă: 1524-1692 m
Prăjitor: Gardelli, Italia
Cafea Kenya Ruarai Gardelli
Ngurueri a fost construită la sfârșitul anilor 1970 și e așezată pe pantele extinse ale regiunii Mt. Kenya la o înălțime de 1760 de metri. Această fabrică a fost construită pentru fermierii din Kavutiri, Kianjokoma și Ngurweri. Este localizată într-o zonă strategică în mijlocul unei regiuni principale de creștere a cafelei.
Ngurueri face parte din Societatea Cooperativă a Fermierilor Murue, bine cunoscută pentru producția cafelelor de calitate superioară. În afară de manager și de doi angajați permanenți, în timpul sezonului de recoltă stația are alți 22 de angajați temporari. Scopul lor de lungă durată e să crească producția de cafea prin pregătirea fermierilor, facilitarea accesului la informații, seminarii de bune practici agriculturale și prin aplicarea principiilor de cultivare sustenabilă. Ei actualizează și distribuie anual un ghid pentru fermierii interesați.
Cafea Kenya Ruarai Gardelli
Recenzii
Nu există recenzii până acum.