‘Beware the Jabberwock, my son! The jaws that bite, the claws that catch!’
White blendul casei de la Jabberwock se axează pe dulceață, și echilibru. A fost gândit în așa fel încât să se lucreze ușor cu el, asemenea blendului boabelor roșii și negre, și să fie plin de rezultate bune în metodele de preparare.
Gama cafelelor de la Hasbean se schimbă odată cu anotimpurile, prin urmare de-a lungul anului avem de-a face cu foarte multe sortimente. Actualizăm blendurile pentru a reflecta sezonul în care ne aflăm.
Cafelele din acest sezon Jabberwocky sunt:
- 25% El Salvador Finca Las Brumas Anaerobic Washed Bourbon
- 25% Colombia La Chorrera Washed Caturra
- 50% El Salvador Finca San José Washed Red Bourbon
Rețetă recomandată:
Doza: 18,5g
Randament: 34g
Timp de preparare: 30-32 secunde
(vă recomandăm acest lucru ca punct de plecare de care noi bucurăm, se poate adapta la gustul personal)
Informații despre prăjire:
Mediu – în primă fază și în decalaj, destul de rapid, dar de scăzut odată ajuns la cel de-al doilea.
Recomandare de pauză:
Vă recomandăm o pauză de 5-7 zile după data prăjirii înainte de a prepara această cafea sub formă de espresso, dar în aceasta există o mulțime de preferințe personale. Deci, din toate punctele de vedere, puteți să preparați oricând doriți!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.