Matcha Ceremonial BIO
Tencha din acest Matcha Ceremonial BIO provine din sudul Japoniei, un tinut “sarutat de soare”, regiunea Kagoshima. Este a doua cea mai importanta zona de cultivare a Japoniei și în fruntea cultivării ceaiului organic. Datorita condițiilor climatice predominante, veți găsi o diversitate mult mai mare în ceea ce privește soiurile utilizate. Maeștrii locali de ceai au creat un amestec perfect echilibrat pentru Matcha, folosind diferite soiuri, cum ar fi Saemidori și Asanoka, rezultând o compoziție de gust unică. Pudra bogata verde sugerează deja calitatea sa excelentă, care te va surprinde cu note elegante de ciocolată neagra, un caracter umami foarte fin și o dulceața subtila!
Spre deosebire de ceaiurile Sencha și Gyokuro, Tencha nu este rulat si astfel isi pastreaza mai bine compoziția interna cand este procesat (maruntit). Rezultatul se simte în ceașca, vei observa o aroma plina, puțin vegetala, fara note amare.
Se adaugă în ceașcă 2g de pudră de ceai/200 ml apa la 80-90 ° C. Se amestecă bine 1-2 minute cu puțină apă, până se obține o cremă omogenă. Apoi, se adaugă usor restul de apa .
Dacă doriți o consistență mai cremoasă sau mai dulce, puteți folosi și lapte în loc de apa în prepararea ceaiului.
Ingrediente: pudră de Matcha din agricultura ecologica.
Matcha Ceremonial BIO
*din cultura organica.
Cantitate: 30 grame (15 porții)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.