Matcha Japan Premium BIO
Regiunea Kawane se află într-una din cele mai importante zone de cultivare din Japonia, Shizuoka. Aici se produce primăvara cel mai fin Tencha, din soiurile Yabukita și Okumidori. După ce arbuștii au fost umbriți timp de trei săptămâni, frunzele sunt recoltate, aburite rapid, sortate și apoi uscate.
Spre deosebire de ceaiurile Sencha și Gyokuro, Tencha nu este rulat și astfel își păstrează mai bine compoziția internă când este procesat (mărunțit). Rezultatul se simte în ceașcă, vei observa o aromă plină, puțin vegetală, fără note amare.
Se adaugă în ceașcă 2g de pudră de ceai/200 ml apă la 80-90 ° C. Se amestecă bine 1-2 minute cu puțină apă, până se obține o cremă omogenă. Apoi, se adaugă ușor restul de apă .
Dacă doriți o consistență mai cremoasă sau mai dulce, puteți folosi și lapte în loc de apă în prepararea ceaiului.
Ingrediente: pudră de Matcha din agricultură organică
Matcha Japan Premium BIO
Cantitate: 30 grame (15 porții)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.