Ceaiul nobil și crescut organic, Matcha Taishan, este folosit ca bază pentru această băutură aromată. Acesta provine din plantația chinezească Tai Shan. Înainte de recoltare plantele sunt acoperite, lucru care sporește conținutul de clorofilă din frunze și în final intensitatea gustului de ceai.
În acest sortiment, matcha întâlnește savoarea căpșunii și se completează perfect într-un ceai cremos și fructat. Gustul de căpșună se simte delicat și îndulcește discret băutura tipică de matcha, cu un gust plin și vegetal.
Se adaugă în ceașcă 2g de pudră de ceai/200 ml apă la 80-90 ° C. Se amestecă bine 1-2 minute cu puțină apă, până se obține o cremă omogenă. Apoi, se adaugă ușor restul de apă .
Dacă doriți o consistență mai cremoasă sau mai dulce, puteți folosi și lapte în loc de apă în prepararea ceaiului. De asemenea, matcha cu căpșuni se poate amesteca și cu puțin matcha cu mentă, pentru un gust inedit.
Ingrediente: pudră de Matcha din agricultură organică, aromă naturală de căpșuni
Recenzii
Nu există recenzii până acum.